Doru s-a nascut în Suceava la 29 aprilie 1989. Face cunostinta cu notele muzicale inca din frageda pruncice cand la vârsta de sase ani incepe studiul viorii, in cadrul Colegiului de Arta "Ciprian Porumbescu" din Suceava, iar de la varsta de zece ani incepe si studiul pianului ca instrument secundar. In timpul scolii, Doru, obtine numeroase premii la olimpiadele nationale de vioară si la concursuri de specialitate.
       In anul 2010 este laureat in cadrul festivalului National "Mamaia" unde obtine premiul I la sectiunea Instrumentala.
       După absolvirea Academiei de Muzică Ghe.Dima din Cluj-Napoca, Doru, înfiinteaza Asociatia Culturala "Muguras din Obcină" in cadrul căreia activează ca profesor împartăsind tainele viorii celor peste 50 de elevi pasionati de acest minunat instrument.
        In prezent, Doru, colaboreaza cu Centrul de Cultură Suceava si cu mai multe ansambluri folclorice .     

Blogul Formatiei Romantic
Biografie:
      Andrei s-a nascut la Tg.Mures la 5 octombrie 1975. De mic copil cocheteaza cu muzica fiind autodidact in studiul chitarii si a orgii. La varsta de douazeci de ani se inscrie la cursurile de pian din cadrul Scolii de Arta din Tg.Mures si participa la diferite concerte si turnee împreuna cu orchestra scolii. La aceeasi varsta isi incepe activitatea artistica sustinand prestatii live in mai multe edificii hoteliere din statiunea Sovata.
      Are o experienta de peste douazeci de ani în domeniu, profesând ca instrumentist si solist vocal  în diferite restaurante si  baruri din tara si strainatate. A avut oportunitatea si placerea de a  cânta în Europa, Asia si pe vase de croaziera de lux unde prestatia sa artistica a fost întotdeauna apreciata.
      Dând dovada de seriozitate si profesionalism, Andrei, s-a remarcat ca avand abilitati de bun manager si d
in dorinta de a deveni si mai bun in ceea ce face a absolvit cursurile de formare profesionala pentru ocupatia de "Impresar Artistic" si "Organizator de evenimente" avizate si sustinute de Ministerul Culturii.
      In prezent, Andrei, studiaza management la Facultatea de Studii Economice si Administratie Publica - Universitatea Stefan cel Mare Suceava.
Andrei Morar - clape si voce
       Gabriela s-a nascut la Falticeni la 24 septembrie 1974. In timpul liceului se inscrie la cursurile Scolii Populare de Arta "Ion Irimescu" din Suceava la sectia chitara dupa care urmeaza si cursurile de canto - muzica usoara. Participa la numeroase concursuri si obtine diferite premii nationale printre care amintim: 1992- premiul I  la Festivalul national “Voci tinere” Navodari,  editia a-IX-a, 1993 -premiul special al juriului  la Concursul de interpretare solisti  muzica usoara ”Flori de Mai” editia a-VII-a Calarasi, 1993 -premiul I  la la editia I a Concursului de interpretare solisti vocali “ Rampa de lansare” Suceava si 1994 - premiul I  la Festivalul Concurs ”Suceava, inima mea” editia I Suceava.În timpul liceului a activat si la Clubul Copiilor în orchestra de muzica usoara(prof.Vasile Bolnavu), cu care a participat la numeroase concerte, concursuri si turnee în tara si în strainatate.
       Cu o experienta de peste douazeci de ani în domeniu muzical, a profesat ca si solist vocal în numeroase restaurante si  baruri din tara si strainatate acumuland o vasta experienta in interpretarea vocala si un repertoriu amplu din aproape toate genurile muzicale. A onorat contracte de munca  în Europa, Asia si pe vase de croaziera de lux unde vocea si talentul i-au fost întotdeauna remarcate si aplaudate.
       Desi licentiata in psihologie, Gabriela, ramane loiala primei sale iubiri, muzica si in prezent studiaza Interpretare Muzicala - canto clasic in cadrul Academiei de Muzica Georghe Dima din Cluj-Napoca - Extensia Piatra Neamt.

   Gabriela Morar - voce
Doru Cotos - vioara
         Silviu s-a nascut la data de 4 februarie 1987 in Suceava. Incepe studiul muzicii la varsta de 11 ani in cadrul Colegiului de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava unde descopera tainele frumosului instrument de suflat numit clarinet. Paralel, in cadrul aceluiasi liceu studiază si pianul ca instrument secundar.
          La  15 ani incepe studiul  saxofonului  la Scoala Populara de Arta  "Ion Irimescu" din Suceava sub indrumarea profesorului  Ghiocel Cioltan studiind in particular si cu renumitul poliinstrumentist Leonard Zamă. După terminarea liceului, Silviu devine student in cadrul Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi unde după 4 ani  obtine diploma de licenta in cadrul Facultatii de Interpretare Muzicala, sectia clarinet.
           De-a lungul timpul, colaboreaza cu mai multe ansambluri si orchestre folclorice printre care Ansamblul “Balada Bucovinei”, Ansamblul  “Hora”, Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”alaturi de care a sustinut spectacole pe mari scene, atat in 'ara cat si in strainatate, participand alături de acestia in cadrul TVR la renumita emisiune televizata "O data-n viata".
            In prezent, Silviu activeaza ca profesor de pian, saxofon ?i clarinet în cadrul Scolii Populare de Arte "Ion Irimescu" Suceava si este colaborator al Ansamblului Studentesc "Arcanul" din cadrul Universitătii Stefan cel Mare Suceava unde în anul 2012 a absolvit cursurile de masterat specializarea - Managementul Institutiilor Educationale - Facultatea de Stiinte ale Educatiei.
Silviu Irimesei - saxofon
             si clarinet

             
Copyright © 2009 Formatia Romantic. Toate drepturile rezervate.
Acasa Biografie Audio Video Foto Discografie Repertoriu Servicii Contact Blog